När man tar med sig fika och drar iväg...

Igår vart det inte bara avslutningstårta och nutellakladdkaka bakat här hemma, utan även en omgång med kanelbullar och en mumsig mjuk pepparkaka (ja, vem säger att man inte kan äta pepparkaka i juni?). Ungarna var ju glada över det såklart - även om de inte hann vara med på bullbaket som påbörjades vid midnatt! Men de hittade ju en påse imorse när de vaknade ;)

Så idag tar vi med oss lite fika och drar iväg på äventyr, därav är detta inlägg tidsinställt så det finns någonting för dig att läsa under tiden vi själva är iväg och gottar oss på annat håll. Visst är jag omtänksam? ;) Ikväll har jag lovat Rasmus att jag ska fixa lite småkakor att fylla upp kökets tomma burkar med. Det lär väl bli lite av en blandad kompott; kolakakor, chokladsnittar, schackrutor, havrekakor osv. Så det finns att välja på - våra kids har ganska olika smak när det kommer till småkakor :)
Nattens bullbak resulterade i totalt ca 80 kanelbullar. Fortsätter med fler sorter ikväll eller imorgon, för här ska bakas vaniljbular, krämbullar, syltbullar och nutellabullar (själv är jag inte mycket för det här med kanel, men jag har en make som älskar kanel i bullarna!)

Gillar

Kommentarer