När mardrömmen knackar på dörren...

"Förra veckan kom det fram en man till våran yngste son utanför ICA. Han frågade killarna om dom ville ha pengar! - javisst säger dom. Mannen plockat upp två tusenlappar som det står låtsaspengar på (detta la inte killarna märke till att det va låtsaspengar). Sen frågar mannen om killarna vill följa med honom hem en sväng? - Nä, vi ska hem och äta svarade dom. - Ok, säger mannen. Men vi kan ta det nästa gång vi ses.. Igår kommer min yngste son ut från gymnastiken från skolan. Han va själv på skolgården och skulle gå till sitt klassrum. Samme man som han träffade förra veckan står nu utanför vaktmästarens garage. När han ser min son så ropar han till honom: - Du grabben, kom hit! Min som ruskar på huvudet och går med snabbare steg. Då vrålar mannen: - Men KOM HIT DÅ. KOM NU DÅ!!! När min son kommer hem från skolan och berättar detta så ringer jag direkt till skolan och berättar vad som har hänt. Läraren blir förskräckt och känner inte igen mannen på beskrivningen men ska informera lärare och rektor. Mannen hade en svart längre jacka. Mörkhårig med mörkt skäggstubb. Vi ringer och polisanmäler händelsen och polisen säger att barnen inte ska va ute själva just nu efter detta. Är det någon som känner igen mannen eller vet vem det är? Detta är fruktansvärt obehagligt. Att han dessutom går till skolan och försöker locka till sej barn.. Vill inte ens tänka tanken vad som skulle kunna hända. Hädanefter får barnen inte vara ute själva med kompisar på byn. Detta hände i Tidan, men vi vet inte vem han är,vart han kommer ifrån och vart han är på väg, därför vill vi sprida detta överallt!!"

DETTA MÅSTE SPRIDAS I HELA SKARABORG !!! Ovanstående text är kursiverad och citerad då det inte är jag som skrivit denna från början. Detta är kopierat från en bekants facebook - och jag kan lova att jag fick magont när jag läste texten tidigt imorse. Det är fruktansvärt äckligt, vidrigt och sjukt - jag saknar ord.
Jag är otroligt glad för att denna kille har sånt förstånd att han aldrig lyssnade på denna vidriga "man", och hoppas att de andra barnen i byn följer samma exempel! Tills att idioten tagits i förvar hoppas jag också att inga barn går ut ensamma i Tidan!

Gillar

Kommentarer