När nageln flyger åt fanders

Jag gjorde ju iordning mina naglar inför Fab Mamas förra helgen. Eller ja, jag gjorde det inte. Utan jag var hos en tjej i Hjo som gjorde det åt mig, i sällskap med finaste Anna :)
Det var första gången jag gjorde naglar på detta sätt, men inte sista. Förhoppningen var dock att de skulle sitta även över denna helg då jag har en del planerat även nu. Åker till Stockholm över helgen och ska på Underbara barnmässan samt bloggmiddag där uppe. Sen får vi se om vi tittar in på Hem- och villamässan också, det beror väl på vad klockan blir på lördagen :) Tanken var iallafall att naglarna skulle sitta, men tjoff sa det. Drygt en vecka fick jag ha dom, sen flög tumnageln åt fanders, och det med basta också. Men kanske inte var så konstigt, med tanke på att jag röjt, städat och donat de sista dagarna - mer än vad jag gjort på länge.
Har inte använt mycket medel direkt, och absolut inte starka sådana. Men det kan nog vara påfrestande för de stackars naglarna ändå. Allra helst med tanke på att mina var ganska långa.

Så vad gjorde jag? Jo, efter lite funderande fram och tillbaka så satte jag mig framför TV:n och bröt av alla naglarna istället. Kan ju inte gå runt med nio långa, fina naglar och en kortis som bara har en liten vit flik kvar? Nej, då fick de ryka.

Jag hoppas bara att jag hinner göra något åt detta innan helgen som kommer, men det återstår att se. Om inte annat får jag väl pyssla ihop något själv... :)

Gillar

Kommentarer