När sjukgymnasten gör min dag !

Förra veckan bad jag om att få träffa en sjukgymnast och det gick fort - för redan idag hade jag en tid där. Därifrån gick jag med precis det jag var ute efter. Ett bälte som hjälper mig att genomlida foglossningen som kommit som ett brev på posten - och en etablerad kontakt med sjukgymnast om jag får fortsatta (läs; värre) problem!

Vilken enorm skillnad, vilken lättnad! Jag blev verkligen människa igen! Numera slipper jag gå som en halt anka, jag går normalt nu. Det gör inte ont. Det känns inte som om benen ska flyga iväg åt sidan, det känns inte som att de är okontrollerbara längre. Ljumskarna värkar inte, inte heller ländryggen. Jag har gått här och lett mest hela dagen, och har fått massor gjort! :)

Under tidigare graviditeter, då foglossningen kommit otroligt tidigt (i vecka 8-12 någonstans) så har jag alltid varit "för stor" för att kunna ha deras bälten. Det har givetvis varit tråkigt men det har fått gå ändå... jag har ju överlevt liksom. Idag kändes det därför extra roligt när hon hämtat ett bälte som jag testade och hon står och tittar och klämmer ur sig "Ska jag hämta ett mindre bälte? Det där ser ju nästan för stort ut!"

Men jag valde att ha det jag har nu, det jag först testade. Jag drar åt det lite extra istället. Jag menar - magen kommer ju fortsätta växa lite till. Nu sitter inte bältet över magen, men precis under. Behöver jag ett mindre får jag ju säga till - då ordnar dom det åt mig :) Men vilken otrolig skillnad. Visste jag vem som uppfunnit detta bälte skulle jag gladeligen tacka människan personligen!

Gillar

Kommentarer