Ninja skördar

Dessa dagar är fantastiska och jag njuter verkligen av ledigheten med barn och familj. Conny jobbar endast tre helger nu efter att ha varit hemma med oss sedan i mars, sen har han semester. En jobbhelg kvar, sen blir det fem helgers semester.
De flesta av barnen tar sovmorgon varje dag, och jag tills de yngsta vaknar iallafall. Anton är ju en sån där morgonpigg liten minimänniska, så han vaknar alltid tidigt. Oftast går Conny upp med honom, men ibland även jag. Såklart.

Ute i trädgården växer det för fullt. Kryddväxterna växer nästan ut ur sitt lilla växthus, jordgubbarna tar nästan över hela pallkragarna, potatisen växer sig stor och i växthuset kryllar det av gurk- och tomatblommor. Vi har redan skördat några gurkor, och som synes har vi nog gurkor över sommaren och lite till. Chili får vi också och vindruvsplantan växer sig grymt fin och stor - förhoppningsvis får vi lite druvor <3

Nu kommer min energi och ork tillbaka efter graviditeten och jag känner att jag orkar med, så idag har jag roat mig med altantvätt. En första iallafall :) (det kommer behövas fler, med tanke på att vi aldrig har tvättat den alls och jag nyligen blev kompis med högtryckstvätten!)

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer