Noah


Underbart söta lilla vän, vad du växer!

Noah är sex månader nu. Den 29 juni blir han 7 månader. Hjälp, vad tiden har rusat iväg! Sju månader... dom bara försvann ju!

Idag kutar han fram i gåstolen, han tjoar efter sina bröder med armarna i luften. Han sitter (med visst stöd, då jag håller honom i händerna än), och står gärna korta stunder om man håller i honom.

Tänderna har låtit vänta på sig, men nu så. Nu ser man att det finns anlag där under, och de två första i underkäken lär dyka upp inom kort.

Han är otroligt lik Jonathan, och fröknarna i skolan kommer ha riktigt, riktigt svårt att skilja dom åt, iallafall utseendemässigt. Det blir kul att se hur de ska hantera det.
Noah älskar att åka bil och vagn. Men han gillar också att ligga på golvet och rulla runt, och grejja med färgglada leksaker. Mamma föredrar dock att leksakerna är mjuka än så länge - vilket Noah inte alls vill förstå!

Hans intresse för mat kom "sent",
men nu är han glupsk till tusen. Bäst är väl ändå fruktpuré - men det gillar väl alla barn? Lax är också något han gillar...

Noah är dessutom den enda av barnen som verkligen använder napp! De andra har dissat napparna efter 1-2 månader, men Noah ska prompt ha sin tutte. Har man ingen napp på natten kan man räkna med att få vara vaken! Och bäst, ja det är helt klart MAM:S nappar för sexmånadersbebisar - de har vart poppis hela tiden.

Gillar

Kommentarer