Nu börjar hallrenoveringen

Detta är så vår hall ser ut. Snyggt va?

Eller inte! En snyggt intryckt garderob, tre stora bultar i väggen rakt fram (det beror på att vi har ett "Robust väggskötbord" på toaletten), knallgula väggar och en inte så läcker plastmatta på golvet. Jag är så otroligt glad att det äntligen händer något och att det nu blir en förändring!

När denna veckan är slut har vi nog kommit en bra bit på väg. Igår kväll ordnades trappräcket till så att alla utskjutande detaljer försvann och det är nu läge att sätta upp den vägg som sen avgränsar hallen helt från trappan. Sen ska det tapetseras, läggas golv och möbleras om. Garderoberna kommer stå på samma sida som ni nu ser en ensam stol - de kommer dessutom vara fyra till antalet.

På motsatt sida kommer den svarta Malm-byrån att stå. Väggarna kommer gå i ljusgrå/vita färger och golvet är ett naduragolv i antracit skiffer - vilket gör att det kommer bli lite "stenkänsla", ett mörkt golv alltså. Underbart.

Snacka om att vi kommer få en helt ny hall!
Lägg därtill till att vi dessutom kommer ha ett valv som avgränsar hall från övriga huset, i dagsläget är det ingen avgränsning alls då hela planlösning är öppen - på både gott och ont.

Gillar

Kommentarer