Nu vare klippt!

Med detta utgångsläge var det läge att ta tag i problemet, och låta sig klippas. Eller håret iallafall ;) Det var egentligen inte längesen jag klippte av säkert 20 cm hår, men ändå så var det såhär långt.
Någon frisör kommer jag sällan till om jag ska vara ärlig, det blir att jag kör dit barnen så de får klippa sig och sen glömmer man bort sig själv.

Sen känner vi en frisör som först lovade att klippa, sen lovade att fixa med färgen. Men ja, till slut tar man saken i egna händer - i ren tristess. Så jag slänge saxen i näven på min syster och lät henne gå loss. Jag var förstås beredd på det värsta, hon har trots allt aldrig klippt håret på någon tidigare. Bara sig själv liksom. Så det var på vinst och förlust, men slutade med vinst!

När man väl satt under saxen var det ju lite risky, med uttalanden som "nämen ojdå", "oooooj", "ohhps" osv så kan ni ju räkna ut resten själva. Det var tänkt att kapas kanske 15 cm, men det blev lite till, lite till och lite till. Tror närmare 30 cm rök totalt, men jag är supernöjd med resultatet! Lite ovan, men väldigt väldigt nöjd <3

Tänk att hon vågade klippa, och tänk att jag vågade mig klippas som en försökskanin!
Jag vet vem jag anlitar nästa gång!

  • 7 035 visningar

Gillar

Kommentarer

josefinelouise
josefinelouise,
de blev ju jäteefint 😃
nouw.com/josefinelouise