Nyår och vad framtiden bär med sig

Här är det enda "speciella" som hände igår - vi sköt champagnekorkar i huset! ;) Conny fick skjuta iväg två stycken, så det blev champagne till alla. Jodå, här bjuder vi även barnen.

För den som vill veta kan jag meddela att jag, med champagne, menar äppeldryck köpt på Willys med etiketter av Simpsons och Sprattel. Så det var helt alkoholfritt! ;)

Barnen tyckte det var kul och Rasmus sprang runt i en halvtimme efteråt och tjoade "jag dricka hampann mamma, jag dricka hampann"!


För övrigt så har jag, nog för första gången i mitt liv, valt att inte avge några nyårslöften. Detta trots att ett nytt löfte om viktnedgång faktiskt skulle gå i uppfyllelse. Istället har jag funderat lite på vad 2013 ska ge mig, och vad jag ska ha som målsättning detta år.

? Jag ska gå ner i vikt, 33,7 kilo till är tanken. Går jag ner ytterligare 15 kilo efter det kommer jag belöna mig själv med plastikoperationer därefter ? ? Jag ska komma igång med träning och motion på ett bra sätt. Med ett bra sätt menar jag på en sådan nivå att jag fortsätter med det under lång tid framöver, att det liksom får bli en naturlig del av min vardag. Då är det inte rimligt att säga att jag ska köra ett friskispass om dagen för att avsluta med en timme på crosstrainern varje kväll. Utan mer kanske 3-4 pass i veckan, på t.ex. CT:n eller liknande. Med vardagspromenader därutöver. ? ? Jag ska lita på mig själv och min egen magkänsla. 2012 har sugit så mycket kraft ur mig pga energitjuvar. Något jag uppriktigt sagt är trött på. Inga mer energitjuvar i mitt liv, tack. Jag är så trött på motgångar nu och önskar ett år med framgång, lycka och massor av kärlek - något jag kommer eftersträva till 100 % ?
? Tanken är att jag ska vara gravid till nyåret 13/14. Vi vill inte vänta för länge på nästa knodd, och blir jag gravid i vinter så har jag väntat ut effekten av min operation också, perfekt ? ? När det gäller huset har vi också planer för 2013. Vi ska slutföra hallen och de stora grabbarnas rum. Nytt golv kommer även läggas i sovrummet som de små grabbarna har - i fiskbensmönster om det blir som vi tänkt. Snyggt! Utvändigt då? Jo, de sista plankorna ska målas och sättas upp, det ska röjas på altanen och trädgården ska faktiskt blomstra en aning i sommar, till skillnad från tidigare år ? ? I jul har vi inte tänkt att fira hemma, alls. Tanken är att vi sparar pengar under året för att sen kunna unna familjen en vecka på varmare breddgrader i december, gärna då julveckan ?

Gillar

Kommentarer