Nyhet: Del Monte, dessert range

Lördagen till ära så festade vi till det med efterrätt här hemma, så efter middagen vankads det glass och ananas. Något som visade sig vara väldigt populärt!

Arvid Nordquist har nu kommit ut med nyheten "Del Monte - Dessert Range". Ananasbitar av den bästa klassens ananas (även kallat fancy grade) - som ligger i en smaksatt sockerlag. Ananasen finns då i tre olika smakvarianter; citron, kokos och mango.

Idag serverade vi dessa tillsammans med "äkta vaniljglass" vilket var otroligt gott. Ananasen liksom gifte sig med glassen i munnen och det blev en fin smakupplevelse.
Personligen fann jag en favorit i citronvarianten. Det söta från ananasen i kombination med det lite syrliga från citronen - en perfekt kombo! Barnen gillade kokos och mango desto mer - och det förvånade inte ;)

Dessa ananasbitar går utmärkt att njuta av precis som de är också. Jag som är lite halvkänslig för glass tyckte att de var kanongoda utan glass också. Sen är det ju bara fantasin som sätter gränser - har du själv förslag på vad du skulle använda dessa till?


Är ni också sugna på att prova dessa nyheter? Då håller ni koll - för jag kommer lägga upp en tävling inom kort där du har chansen att vinna produktcheckar från Arvid Nordquist!


  • ALLMÄNT
  • 4 visningar

Gillar

Kommentarer