Nyklippta gossar

Vi var ju hos frisören för en tid sedan, just för att vi ansåg att Jonathan behövde klippa sig. Luggen hängde i ögonen, lockarna stod åt alla möjliga håll och håret var väl allmänt risigt...
Men han vägrade. Och då menar jag verkligen tvärvägrade!

Jag fick flashbacks från sjukhustiden med honom, det kändes precis som om han var rädd för att sövas eller så. När frisören kom med frisörbordet så skrek han så han var nära att tappa både luft och fattning! Så det vart Noah som blev klippt istället. Eller ja - hans hår iallafall ;)

Jonathan har, sedan dess, gått oklippt - och vi har försökt bearbeta honom. Igår klippte maken resten av barnen så jag pratade lite med Jonathan och det gick bra. Jag fick klippa hans hår - lyckan var total!

Var tionde sekund sa han att han skulle bli fin i håret nu (och nej, det var inte det jag sagt till honom tidigare, utan jag betonade mest att han behövde klippa sig för att slippa håret i ögonen och för att inte svettas lika mycket och lätt). "Åh mamma, nu blir jag fin!"

Att det kanske är ojämnt på sina ställen, det är inget jag nekar till. Det är det säkert. Men allt är bättre än vad det var tidigare! Håret blev snabbt rufsigt igen, vilket inte syns på bilden ovan som är tagen direkt efter att jag och saxen gjort vårt jobb.

Men jag är nöjd - och Jonathan är jättenöjd! ?
  • Jonathan
  • 140 visningar

Gillar

Kommentarer