Och nu kom dagen...

Jag föddes den 6 januari 1984 kl 05.37 - vilket alltså innebär att jag nu fyllt 30 år.
För en del är detta en dag som tillägnas fest och fylla, kalasande med alkoholhaltiga drycker och massor av vänner. Så är det inte för mig. Men jag är ändå himlans lycklig.

Dagen har spenderats med de som betyder allra mest för mig. Jag gjorde smörgåstårta och bakade ett och annat sött - sen fick vi besök av mamma, pappa, svärmor, bror, syster och svåger. Jag fick presenterna jag önskat allra mest också, som ett extra plus i kanten. Störst och mest betydelsefullt är just besöket. Omtanken och kärleken bakom att vilja dela denna dag med mig och oss.

Jag kommer att publicera recept på ett och annat som serverades idag, såsom choclate chip whoopies med havre, banancupcakes med tobleronefluff och de supergoda minibiskvierna. Flera har sett bilderna på det som bakats, via mitt instagramkonto (@drommenom11barn) och där bett om recept - så det kommer :)

Vilka presenterer jag fick kommer ni också få se, givetvis. Var sak har fått sin plats och dessförinnan fotade jag det givetvis, bloggnörd som jag är ;) Allt måste ju dokumenteras med kameran, till och med vad man äter - vilket jag ofta får pikar för av maken, haha! På nyårsafton liksom "Ja, min mat är det inte lika noga med vetni, för jag måste inte fotografera allt jag äter"!?

Bilderna ovan är foton som mina föräldrar tagit på mig som liten - och visst finns det en viss likhet mellan mig och lilla Isabella om man tittar på en första bilden. Blev verkligen genomlycklig när jag upptäckte detta ?
Även bilderna nedan är på mig som yngre. Nedersta bilden är på mig, pappa och min lillebror. Jag var då 6 år gammal och hade alltså fått mitt första syskon, lycka (trots att jag på denna bild ser fruktansvärt sammanbiten ut)!


Nåväl, 30årsdagen är överstökad, allt är uppdiskat, bordet avtorkat, barnen sover och jag känner att John Blund nog är på väg. Det börjar rycka lite i rullgardinerna om man säger så ;) Imorgon är vardagen tillbaka med buller och bång.

Conny börjar jobba, vi har bvcbesök, en försäkringsrådgivare kommer för samtal och rådgivning, jag har en del att ta igen vad gäller blogg och mail. Jag har en overall att hämta i grannstaden och jag har en del paket som ska skickas iväg. Jag ska planera vad jag ska göra framöver, enbart mammaledig eller kanske plugga något kul sådär på distans? Ska bestämma någon träningsform som jag ska sysselsätta mig med, och ja ni förstår...mycket i mitt lilla huvud nu ;)
Och på onsdag börjar skolan för grabbarna..!

Yejj, vardagen för 2014 har tagit sin start...!

Gillar

Kommentarer