Oscar Sundh djupt medvetslös

Bild lånad från Aftonbladet.se

Ja, nog vart man ställd. Conny kommer in en stund efter att tredje perioden startat och berättar att Sundh slagit i huvudet så pass att han blivit medvetslös och börjat krampa. efter att jag kollat vad som skrivits på Aftonbladet reser jag på arslet och går ut till TV:n för att höra vad som sägs - det gick ju liksom inte att släppa "bara sådär".

Efter 17 minuter förde de honom till sjukhuset - då hade han varit djupt medvetslös hela tiden! Andning var okej, likaså pulsen. Men jag kunde inte låta bli att bli förbannad på den där kommentatorn! Han Leif, som stod bredvid, verkade vara lite mer realistisk och tänkte lite mer på vad det skulle kunna vara, vad som skulle kunna ha hänt och verkade liksom vara lite mer riskmedveten eller vad man nu säger...

För mig är sånt här ruskigt allvarligt då mina tankar går till den olycka min egen familj fick erfara för några år sedan... En hjärnskakning liksom? Jovisst, då är jag glad! Mitt första intryck sa dock något helt annat.


Först en rejäl smäll in i sargen med huvudet - för att sen falla handlöst ner med huvudet i isen. Det såg ut som att Oscar var medvetslös redan innan han föll i isen, vilket inte heller är särskilt positivt.

Jag håller både tummar och tår att vi får ett positivt besked gällande Oscar Sundh inom kort, får använda mig en aftonbladet och hålla mig uppdaterad...! Nu väntar både läkarundersökningar och röntgen..

Han har åtminstone vaknat nu!
  • Jonathan
  • 5 visningar

Gillar

Kommentarer