På resande fot... och nydesignade naglar!

... åtminstone halva dagen.
Vi vart hemkomna efter 18-tiden någon gång och sen dess har kvällen bestått av badning av barn, bokläsning (för första gången på 2-3år tror jag bestämt), och nagellack. Jag var ju tvungen att prova... igen!

Egentligen skulle Conny gått lös på naglarna ikväll men han fastnade vid tvspelet, så jag kladdade ihop något själv - och blev faktiskt ganska nöjd med tanke på att det är första gången i mitt liv jag målar naglarna på annat sätt en endast enfärgat. För övrigt har kvällen gått rätt fort. Barnen kom i säng sent, Linus sover hos Simon inatt så honom såg vi som hastigast när han kom hem och hämtade nya kläder samt kudde. Sen försvann han igen. Lite lördagsgott har det också blivit.

Imorgon blir det mitt livs första auktion, ska bli spännande. Har en del i huvudet som jag ska titta efter, får se om vi kommer hem med något av det iallafall - för ja, Conny ska också med. Det var till och med hans förslag att vi skulle åka dit! ?

Bjuder på en bild på kvällens alster
Förresten, när vi var i Karlsborg höll Conny på att skita ner sig... eller ja, jag överdrev en smula nu - men han blev upprymd iallafall :) Vi kommer farande där inne vid fästningen och plötsligt ser vi typ 40 stycken p1800 uppradade. Lite kul - och snyggt!

Gillar

Kommentarer