Pappas födelsedag

Hemligheten med att förbli ung ligger i att
leva hederligt
äta långsamt och…
… ljuga om sin ålder”

Igår, 3 maj, fyllde min älskade lilla pappa år. Så vi tillbringade faktiskt dagen där, konstigt nog

Jag hade gjort smörgåstårta till oss alla. En fyralagers tårta som täckte en hel ugnsplåt, så alla kunde äta tårta tills det sprutade ur öronen! Gott var det också! (sällan någon som klagar på mina smörgåstårtor, så jag har väl blivit lite självgod där kanske). Paket blev det också – och ett egengjort gratulationskort med texten ovan. Innehållet verkade uppskattat, men känner jag mina föräldrar rätt så är det besöket och sällskapet som är det allra viktigaste!
>

Min syster och svåger var också där, käkade tårta, umgicks, skrattade och passade på att stjäla lite bebisgos. Noah har hittat sin stora kärlek i Jenny kan jag lova – han tjatar om henne från morgon till kväll. Isabella blir alltid bortlånad när vi är där, hon hittas alltid i någon annans famn. Men det är både roligt och skönt att se att barnen trivs i deras sällskap och känner sig trygga där.

Egentligen skulle jag ha varit i Malmö under denna helg, för att spendera tid med andra bloggare under Sojka & Walles pressrelease. Men av olika anledningar så blev jag hemma. I efterhand är jag ändå väldigt glad att jag valde att vara hemma och att vi spenderade gårdagen hos mina föräldrar, men vi ses på nästa event ?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229