Pest eller kolera


Jag struntar faktiskt i vem jag får träffa nu, bara jag får träffa någon! Någon som lyssnar på mig, och som skickar de remisser jag önskar. Och det ska de göra nu, om jag så ska behöva slåss för det.

I dagsläget är jag ganska ”förhindrad” från att leva min vardag så som jag önskar. Att kränga på mig ett par gympaskor för att dra ett pass i gymmet (som jag önskar göra dagligen) är ett projekt utan dess like. Kanske inte att ta på sig skorna, men att överleva passet med skorna på. Mina fötter gör ont. Fruktansvärt ont.

Det här är mina fötter. Mina stortår är liksom snedställda. Detta är en anledning till att jag sällan har ”finskor” på mig, utan oftast vanliga gympadojjor – sen drar jag ju en större skostorlek än de flesta kvinnor också, vilket gör att damskor är ett problem

Efter stortåleden är sned så har jag en storlek större på skor än vad jag hade haft annars. Minst en storlek. Detta för att fötterna blir bredare än vad de hade varit annars.

I vilket fall som helst så önskar jag hjälp nu.
Jag är kvinna och jag gillar att klä upp mig då och då. Hur snyggt är det med t.ex. klänning och gympaskor? Nej, jag vill kunna ha snygga damskor utan att behöva ha ont i flera veckor efteråt.
Jag vill kunna träna och infinna mig på gymmet så ofta jag vill. Utan smärta. Åtminstone utan denna smärta. Träningsvärk eller liknande har jag gärna, men värk i stortåleden är inget jag önskar någon!

Skoinlägg javisst, jag testar gärna det och ser om det hjälper. Men enligt sköterskan var det tydligen svårt att få igenom numera, då de dragit åt reglerna lite runt skoinlägg.
Men min magkänsla säger att jag kommer få slåss för min sak. Och en sak ska de veta; Jag ska ha antingen skoinlägg eller operation. Vilken av dessa kan de själva få välja, för jag bryr mig inte – bara jag får hjälp. Och det nu.
Känns som ett val av pest eller kolera – så jag slipper gärna själva valet

>

Gillar

Kommentarer