Pimp My Vagina

Ja, jag menar precis vad som står i rubriken.
PIMP MY VAGINA!

Under helgens event hade vi ju några hållpunkter så att säga, vad är ett event utan hållpunkter och aktiviteter för de inblandande? Vi hade tidigare blivit ombedda att ha med oss en fickspegel - detta fick inte glömmas.
Nåväl, det ligger oftast en fickspegel i min sminkväska - så den åkte givetvis med. Vad nu den skulle vara bra för? På själva eventet?

Det blev vi snart varse om! På programmet stod det nämligen med "14.30 Pimp My V"
Vad menades med det? Ja, det var ju såklart något att fundera på...
Under mässans gång kom sen Fnulan och ropade på oss. De män som vistades på Hällsnäs fick klara order om att inte gå upp för trappan, och alla mamas skulle upp nu - och gå in i den stora salen. Redo med speglar alternativt mobiltelefoner?! Med många tankar i huvudet och lite nervösa fnitter här och var så gick man upp... in... och möttes av Meekatt & Tokmorsan iklädda vita morgonrockar.


Något chockade hörde man hur flera drog efter andan när man såg vad som stod på schemat. "Pimp My Vagina" - och på den andra var det flera ord som representerade det kvinnliga könsorganet så att säga. Meekatt och Tokmorsan förklarade lugnt och sakligt att här skulle det pimpas.

Var snälla och ta fram spegeln och dra ner byxorna.

Men nej, detta var ju endast en avledande manöver. I själva verket sprang Fnulan omkring på nedervåningen för att ordna till inför den riktiga aktiviteten: PIMP MY VÄSKA!

Panduro hade sponsrat med vita tygkassar samt en hel del pyssel och detaljer. Här skulle det pimpas väskor för full hals. Jag är inte så haj på det här med pimpning och väskor ska jag erkänna men jag piffade iallafall till en väska - och Mikael från Photoperformance fotade för att jag ska ha en chans i den tävling som sen anordnas i arrangörernas bloggar. Då hoppas jag att ni hjälper mig till toppen - om ni gillar mitt bidrag :)
  • Events
  • 13 visningar

Gillar

Kommentarer