Playtray - en investering för barnfamiljen

Har man en Stokke tripp trappstol så kan en Playtray komma väl till pass. Det kom jag underfund med och nu är äntligen denna bricka på väg hem! Denna kommer att komma till användning både vid måltider, målarstunder och annan aktivitet vid köksbordet.

Med brickan monterad så når inte barnet längre bordskanten, vilket gör att stolen inte tippar baklänges. Kanonbra ju, inte sant? Känns ju bra ur säkerhetssynpunkt - här hemma kan det nämligen gå vilt till vid middagarna ibland serni.

Brickan ska vara enkel och smidig att rengöra, vilket lockar för min del. Det är inte alltid så kul att stå och gnugga bordsytan efter frukort, lunch, middag och diverse mellanmål. Det kladdas ju en aning så att säga, allra helst där Noah sitter - så en enskild bricka som är lätt att rengöra känns som en investering bara det. I både tid och energi!

Playtray finns i fyra olika färger; svart, vit, röd och genomskinlig. Själv stod jag i valet och kvalet om jag vill ha vit eller svart, men valet föll på en svart till slut! Känns lättmatchat och bra, och den kommer nog passa in ganska bra när matplatsen blivit som jag vill ha den ?
  • Shopping
  • 5 visningar

Gillar

Kommentarer