Promenad, lekparkshäng och sociala fjäderfän!

Erika och Freddy gjorde oss sällskap under förmiddagen, varpå vi passade på att utnyttja tiden till annat än enbart kaffe - som det annars lätt kan bli :)
En promenad runt Barris här i Tidan tillsammans med en stund lekparkshäng vart det, och en stunds dejt med ett socialt fjäderfä!

Ja, nu har jag verkligen insett att jag underskattat det här med promenaderna. Jag är fruktansvärt lat och bekväm av mig och tar inte gärna en promenad ensam. Men nu är det dags att röra lite fläsket och visa vad jag vill med det här, eller hur? ;) Det är dock alltid både lättare och trevligare med promenader då man har fint sällskap, inte sant? Idag hade jag både Conny och Erika med mig - plus alla barn. Så folk måste ju ha skrattat lite då vi kom gående med två sulkys och en tvillingvagn!?

Morgondagens promenadslinga är redan planerad i huvudet, så det är bäst att börja tidigt :)
Ska nog testa att slå på runkeeper imorgon så jag får se hur lång rundan är som jag tänker på verkligen är... men skulle väl tippa på ca 7km iallafall. Det duger gott såhär "i början". Visst, jag blir ju inte lika trött av promenaderna nu som jag blev för si sådär 40-45 kilo sedan - men det är nog inte så bra att ta ut sig alltför mycket i början heller... 6-7 km blir rätt lagom.

Gillar

Kommentarer