Puzzle Bird från LikeAKid.se

Rasmus älskar sin nya tröja; Puzzle Bird från LikeAKid.se!

Denna t-shirt landade i brevlådan här hemma för ett par dagar sen och Rasmus flög verkligen över den. "Den vill jag ha mamma, kolla på fågeln mamma!!" Enligt honom är det Angry Birds på tröjan vilket givetvis gör att den får tummen upp av honom!

LikeAKid.se har massor av härliga kläder för barn i alla åldrar. Här snackar vi tuffa och unika kläder med tryck som impornerar på både barn och vuxen (ja, det finns flera tryck som både jag och maken skulle kunna tänka oss på egna kläder!). Jag älskar färgen på Rasmus tröja, och tittar man på hemsidan så är det mycket färgstarka kläder - det är sånt som får mig att öppna ögonen! Nu när vi satt denna tröja på prov kan jag gladeligen berätta att trycket är hållbart och kläderna är prisvärda! Ja, under denna vecka har Rasmus tröja tvättats gång på gång - och den är fortfarande som ny! Det gillas!

Kläderna tål både maskintvätt, torktumling och strykning. Jag har förvisso inte testat att torktumla denna då jag aldrig torktumlar våra kläder - men i övrigt måste jag säga att tröjan motsvarar alla förväntningar och lite därtill!

Jag tipsar gärna om att Like A Kid finns på facebook (<-- länk)="" där="" du="" enkelt="" kan="" hålla="" dig="" uppdaterad="" med="" det="" senaste.="" tittar="" du="" in="" där="" nu="" så="" hittar="" du="" dessutom="" ett="" superbra="" erbjudande,="" perfekt="" nu="" inför="">

Gillar

Kommentarer