Räddning för en stressad mamma

Jag måste verkligen slå ett slag för min cooker. Nordic Cooker. Jag har haft den ett bra tag nu, och jag älskar den lika mycket nu som jag gjorde från start. Dem räddar mina stressade dagar. Men också de dagar jag absolut inte känner för att laga mat. Min privata kock – som fixar biffen liksom.

Det spelar ingen roll om jag vill ha en soppa, en kycklinggryta eller en nötstek som i bilden ovan. Den fixar allt – förutom pannkakor då. Allt annat kan den fixa. En svårslagen favorit här hemma är chili con carne som aldrig kan bli så god som den blir i cookern. Alla här hemma älskar den – fast iochförsig så brukar de inte klaga på någon mat alls som cookern fixat. Till och med helt kött går hem hos barnen, då det alltid blir mört och smakrikt – poppis!

Personligen gillar jag att man aldrig behöver tillsätta matfett, som smör, margarin eller olja. Även vatten är ”överreklamerat” i cookern, såvida du inte ska göra soppa då förstås. Ner med de råvaror du vill ha, sen sköter den resten åt dig. Jag kan rent av åka iväg – och komma hem till lagad mat.
En räddande ängel de dagar man inte hinner med matlagningen men ändå vill ha bra och näringsriktig mat!

1. Korvstroganoff
2. Asiatisk kycklinggryta
3. Krämig fläskfilé med potatis och broccoli
4. Chili con carne med sting

Mera matigt, både bilder, inspiration och annat finner du lätt hos Middagshjälpen!

Gillar

Kommentarer