Räddningen när inget annat funkar..

KAFFE!
Ja, vad vore livet utan kaffe?
För mig är detta det absolut viktigaste på hela dagen. Åtminstone av ät- och drickbart! Utan kaffe på morgonen så fungerar jag inte, och ja - jag är seriös! Jag måste ha det, gärna 2-3 koppar...

Som inatt, jag har sovit lika dåligt som de andra nätterna sista veckan. Dvs typ ingenting alls, någon timme hit eller dit - men det känns som om det lika gärna hade kunnat kvitta.
Nej, det är ingenting som hänt, ingenting som tynger mig och ingenting som jag vet oroar mig. Jag känner igen det här så väl från de andra graviditeterna också. Är alltid likadan de sista veckorna, nätterna är olidliga. Istället roar jag mig med städning eller bakning.
Just nu finns inte energin till att baka, inte nattetid iallafall - men nu inatt tvättade jag. Inte mindre än fem maskiner tvätt vart det

Så nu sitter jag här med kaffet i högsta hugg, klunkar för glatta livet och hoppas på att bli människa snart. Det är en hel dag som ska fördrivas och jag har en del i görningen - så det gäller att det blir folk av mig snart.

Vad får dig att vakna till ordentligt på morgonen?
  • ALLMÄNT
  • 17 visningar

Gillar

Kommentarer