Rapport från sjukstugan

Jag har lite mer att berätta om Stockholmsresan, däribland ska ni få veta mer om vårt Skansenbesök och vad vi gjorde på söndagen. Men för tillfället råder det ordentlig sjukstuga här hemma, och jag mår allt annat än bra.

Var iväg till läkaren idag men inte kunde de komma fram till vad det var heller. Är det inte bättre tills imorgon skulle jag troligen få penicillin även om jag visar negativt på både öroninflammation, halsfluss och körtelfeber. Men jag har en fög har snabbsänka/CRP (ligger å 69), 40 graders feber och har svårt att svälja. Så det är lite halvjobbigt.

Fick besök av mina föräldrar idag iallafall, mycket uppskattat. Maken tog med sig de små killarna och drog iväg för att hjälpa en kompis - så att få sitta själv och prata med mina föräldrar över lite kaffe och bullar, det var rätt gött faktiskt! (de stora killarna satt vid sina datorer!)

Ikväll joxade jag ihop en blåbärstårta i en lite nyare tappning. En tårta med mycket mindre socker, med laktosfri grädde och innehållande kesella vanilj. Smarrigt värre, det tyckte allihop. Även vovven som fick sig en bit.
Blåbärstårta en onsdag? Jajamen, jag och maken var ju faktiskt tvungna att fira med något gottigt såhär efter att ha stått ut med varandra i fem år. Så det fick bli en tårta för en gångs skull :)

Imorgon hoppas jag på bättre utflyktsväder, för jag vill komma ut lite. Vi har tänkt att dra iväg till Norrqvarn och kika lite, där är det jättemysigt. Är inte vädret så pass att det tillåter en utflykt på det viset blir det kanske att vi drar till Mölltorp med efterföljande bio för barnen - Monster University har ju haft sin premiär på biografen!
  • ALLMÄNT
  • 9 visningar

Gillar

Kommentarer