Recension: Rawsenses body lotion

Jag har testat "Natural body lotion Cherry" från Raw Senses

Raw senses är en serie av unika handgjorda och naturliga bad- och kroppsvårdsprodukter. Inga produkter innehåller varken parabener eller mineraloljor - dessutom är ingenting testat på djur!
Just denna bodylotion har en underbar doft av sommar och körsbär. Jag älskar doften av körsbär men hade inte alls väntat mig denna naturliga körsbärsdoft på en bodylotion. Den doftar fantastiskt, och otroligt nog så sitter doften i väldigt länge också!

Personligen är jag en riktig torris som gärna smörjer både händer och kropp med bra krämer och lotions. Samtidigt måste jag ju alltid finnas tillhands för kidsen här hemma, så jag gillar produkter som sugs upp av huden direkt så man slipper att vara kladdig. Detta uppskattade jag verkligen med denna bodylotion - den lämnade inte något kladd alls efter sig! Tummen upp!

Sammansättningen av växtoljor i denna lotion ger huden en intensiv näring och återfuktar torr och känslig hud - och ja, efter bara några dagars användning vill jag påstå att det faktiskt märks en viss skillnad. Huden känns inte alls lika torr längre.

Blandningen av antioxidanter är speciellt utformad för att skydda din hud och minska uppkomsten av rynkor. För min del är ju detta något som tiden får utvisa - eftersom jag nu fått "dille" på denna och använder den både två och tre gånger per dag så hoppas jag att mina rynkor låter vänta på sig!

För den som mot förmodan inte gillar körsbärsdoft så finns denna i fem olika dofter - alla är säkert lika underbara, även om jag själv är helt tokkär i just körsbär!

Rekommenderas varmt!
Raw Senses
finns på facebook också! Klicka Här
  • Kropp och skönhet
  • 34 visningar

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229