Recept: Nachofisk
Det är inte sällan som jag blir inspirerad av Jess i min matlagning! Inte alls! Hennes mat är enkel, vardaglig och verkligen supergod - åtminstone de rätter jag provat!
Häomdagen var det dags för nachofisk, något jag verkligen gillar! Fisk är en favorit hos mig, men eftersom maken inte är lika förtjust i fisk blir det inte att man äter det mer än max någon gång i veckan. Är det lite smarrig smak på den så funkar det bättre - och säg den man som säger nej till nachofisk? ;)
Jag använde:
2 paket alaska pollock
5 dl matlagningsgrädde 1 burk chunky salsa (medium)
1/2 påse santa maria nachochips 1 påse mager riven ost
Placera ut fisken i en form. Blanda grädde och salsa, häll över fisken. Grädda i 225grader ca 20 minuter. Ta ut fisken, strö över halvkrossade (efter eget önskemål) nachos och riven ost.
Ställ in fisken igen och låt stå tills osten fått fin färg, i mitt fall blev det ca 15-20 minuter till. Jag tog gröna ärtor till, en klassiker när det är fisk! Men det går ju minst lika bra med grönsallad och kanske potatismos?
Häomdagen var det dags för nachofisk, något jag verkligen gillar! Fisk är en favorit hos mig, men eftersom maken inte är lika förtjust i fisk blir det inte att man äter det mer än max någon gång i veckan. Är det lite smarrig smak på den så funkar det bättre - och säg den man som säger nej till nachofisk? ;)
Jag använde:
2 paket alaska pollock
5 dl matlagningsgrädde 1 burk chunky salsa (medium)
1/2 påse santa maria nachochips 1 påse mager riven ost
Placera ut fisken i en form. Blanda grädde och salsa, häll över fisken. Grädda i 225grader ca 20 minuter. Ta ut fisken, strö över halvkrossade (efter eget önskemål) nachos och riven ost.
Ställ in fisken igen och låt stå tills osten fått fin färg, i mitt fall blev det ca 15-20 minuter till. Jag tog gröna ärtor till, en klassiker när det är fisk! Men det går ju minst lika bra med grönsallad och kanske potatismos?