Recept: Nachofisk

Det är inte sällan som jag blir inspirerad av Jess i min matlagning! Inte alls! Hennes mat är enkel, vardaglig och verkligen supergod - åtminstone de rätter jag provat!

Häomdagen var det dags för nachofisk, något jag verkligen gillar! Fisk är en favorit hos mig, men eftersom maken inte är lika förtjust i fisk blir det inte att man äter det mer än max någon gång i veckan. Är det lite smarrig smak på den så funkar det bättre - och säg den man som säger nej till nachofisk? ;)

Jag använde:
2 paket alaska pollock
5 dl matlagningsgrädde 1 burk chunky salsa (medium)
1/2 påse santa maria nachochips 1 påse mager riven ost

Placera ut fisken i en form. Blanda grädde och salsa, häll över fisken. Grädda i 225grader ca 20 minuter. Ta ut fisken, strö över halvkrossade (efter eget önskemål) nachos och riven ost.
Ställ in fisken igen och låt stå tills osten fått fin färg, i mitt fall blev det ca 15-20 minuter till. Jag tog gröna ärtor till, en klassiker när det är fisk! Men det går ju minst lika bra med grönsallad och kanske potatismos?

Gillar

Kommentarer