R.E.D.D Free - Oriptan

Den aktuella kampanjen med R.E.D.D. Free kunde inte passa mig bättre! Jag lider då och då av migränanfall vilket är otroligt frustrerande. Det är ju liksom oftast mörker och tystnad som gäller i det läget - och hur lätt är det att ordna i ett hus med fem barn? :)

Nu är det Oriptan som möjliggör detta utskick med R.E.D.D och därmed har jag fått hem en broschyr och ett "Lugn & Ro-kit" som jag så väl kan behöva! Det kommer nog komma till användnin vid andra tillfällen än just migränanfallen också, när jag liksom bara behöver lite avkoppling! Det behövs ju då och då liksom...
Där fanns en Lugn&Ro-yoga DVD, en ögonmask och öronproppar. Perfekt!

För att klargöra vad Oriptan är så är detta ett receptfritt läkemedel (som dock endast ska användas efter att en läkare ställt diagnosen "migrän"). Detta är tabletter som används vid akut behandling av migränanfall för personer över 18 år. För mer information, läs bipacksedeln (vilket du ändå ska göra innan användning, vid alla behandlingar)!

Vill du också vara en av oss som får gratis tamponger hemskickade med jämna mellanrum? Då ska du anmäla dig hos R.E.D.D Free. Det finns inga konstiga avgifter eller krav, men för att få fortsatta utskick ska du besvara några korta frågor gällande den aktuella kampanjen - dvs om den broschyr du får hemskickad tillsammans med tampongerna.
  • ALLMÄNT
  • 2 visningar

Gillar

Kommentarer