Reddville

Innan jul fick jag dessutom hem lite tamponger i brevlådan. Kanske inte världens roligaste post, men ack så välbehövlig för alla kvinnor! Och roligare är väl att få hem tampongerna i brevlådan än att i panik springa till den lokala livsmedelsaffären när "tiden är inne" och man inser att man inte är förberedd?!

För det spelar verkligen ingen roll hur mycket man skrivit upp och påminnt sig själv om vilket datum den berömda mensen ska komma - man (åtminstone jag) är alltid ute i sista sekund eller rent av försent! Därför är det otroligt tacksamt med Reddville som förser mig med tamponger då och då.

Helt gratis? Jodå, det är helt gratis! Det enda du behöver offra är någon minut till att besvara några frågor om kampanjen. För med varje sådan här låda med tamponger så följer någon form av reklam. Inget stort och med 20 sidor att läsa - utan lätt att både uppmärksamma och läsa igenom. Sen följer några frågor om du t.ex. tyckte att reklam var relevant för dig och om den passade på en tampongbox. Thats it!

Och det är det väl värt? Intresserad? Jodå, visst är du? ;)
Titta in hos Reddville och registrera dig för att inte missa nästa utskick ?


Denna månad var det Pronaxen som valt att samarbete med Reddville, ett receptfritt läkemedel mot bland annat mensvärk, huvudvärk, migrän osv. En, enligt mig, mycket passande kampanj för tampongboxar. Liksom - tamponger används vid mensen - som oftast har med sig mensvärk i bagaget. Perfekt med pronaxen i det läget!
  • ALLMÄNT
  • 14 visningar

Gillar

Kommentarer