Redo för höstkylan!

Mössor är något som går åt här hemma, men vad räknar man med när man skaffar barn? ;) En höst och vinter utan mössor funkar ju inte ;) Tur att det finns söta, charmiga och mysiga mössor att tillgå numera.

Jag är svag för lite mer unika och "hemsydda" mössor, de blir liksom lite personliga på sätt och vis. Hos Design by Sandsvik hittar du en rad olika motiv på mössorna - och de är dessutom väldigt välsydda! Jonathan fick en mössa med robotar - dessutom grön! Turkost och grönt är ju favoriterna när det gäller färger på barnkläder, så denna mössan känns finfin - och han själv älskar den!

Skulle det kruxa till det någon gång kan ju faktiskt Rasmus låna mössan också, för den passade honom också :) Till hans stora glädje - för han älskar robotar! "Åh, kolla mamma - det är ju robotar på den!! Jag vill också ha en sån!!"
Lena, som ligger bakom Design by Sandsvik syr även mycket annat, såsom barnkläder, sadelskydd, haklappar, napphållare osv. Det finns flera habegär på hennes sida om ni kikar där, t.ex ett linne med bilar till Noah och en body med apor till bebis! ?

Missa inte att Design by Sandsvik finns på facebook! (<-- länk),="" där="" pågår="" tävlingar="" med="" jämna="" mellanrum!="" likaså="" på="">instagram (<-->

Gillar

Kommentarer