Rena rama klippet

Sötaste Noah!

Igår kom ju mor och far förbi ett par timmar. Göttans att sitta och prata lite om allt och inget! Med sig hade de bland annat sista delen av mitt skrivbord som jag fått av mammsen och lite annat smått och gott - samt denna fina stol. Senaste klippet!

När Linus var liten hade jag en Hokus Pokus till honom, men denna lämnades kvar hos hans pappa när vi flyttade då jag givetvis trodde att han skulle ta vara på den och ta med den när han själv lämnade lägenheten. Men icke - han lämnade kvar den som så mycket annat - så hyresvärden slängde det på soptippen till slut (tillsammans med gamla foton på Linus och hans första år t.ex!) Kul, eller inte...

I vilket fall som helst så har jag velat ha en Hokus Pokus sen Rasmus kom. Men jag har samtidigt inte varit beredd på att lägga dom pengarna. Över 1000 spänn för att få en riktig. Nejdu... och det lönade sig att vänta!
Mamma och pappa såg denna säljas för ynka 50 spänn - och ringde mig. Klart som korvspad att de skulle köpa den, inget tvivel här inte! 50 spänn för denna stol - helt underbart!


Och Noah då.... ja han vekar nöjd med stolen (storebrorsorna har testsuttit och verkar lite avis de också, haha, ja Rasmus och Jonathan då - inte de andra)
  • Shopping
  • 9 visningar

Gillar

Kommentarer