Rotfruktsgratäng, träning och rastlöshet

Dagens middag idag vart bland annat rotfruktsgratäng, men en improviserad sådan. Idag var det bara potatis, morötter och palsternacka i, givetvis matlagningsgrädde, ost och gratäng creme också, men jag tänkte mer på själva "innehållet".
Nästa gång funderar jag på att slänga ner lite kålrot och selleri också. Kan nog bli gott... finns det mer gottigt att ha i tro? Jag är svag för gratänger men har svårt med "ren" potatisgratäng sen operationen, så jag fyller gärna ut den med lite annat gottigt också. Det här funkade alldeles utmärkt tillsammans med en halv "tjockiskorv" - ja det är vad vi kallar tjocka grillkorvar, chorizo´s m.m.

Efter dagens första crosstrainerpass vart det en dejt med Connys kettlebell. Den är rätt effektiv den där kan jag lova. Kör med den varannan dag då jag inte vill anstränga musklerna alldeles för mycket nu när de är otränade, men det känns ändå. Högerarmen är lite mörbultad, haha, men det blir nog bra tills imorgon bitti!

Har blivit extremt rastlös också, undrar vad det beror på?
Så lördagen till ära tänkte jag faktiskt snart gå och lägga mig, trots att klockan bara är 23. Detta för att förbättra oddsen för att jag kommer upp i tid imorgon. Klarar jag av att gå upp i bra tid, fixar min morgonträning och sen blir klar - så kan man ju liksom passa tiden i stan. Då blir det hockeydejt imorgon.

Vi tänkte åka in till stan för att kika på tapeter. Måste ju ha tapeter nu när golvet kommer liksom, det är ju bra om man liksom har allt klart. Men att bara åka till stan för den sakens skull känns lite tråkigt - så Erika (samma tjej som var här häromdagen) kläckte den roliga idén att joina dom på hockeyn. Jovisst, är jag bara uppe i tid så :) Annars våldgästar vi dom framåt eftermiddagen sen, det märks ju :)


Gillar

Kommentarer