Så det kan gå...


1, 2, 3... denna dagen vet jag inte hur den ska gå!

Först och främst så är det inte mycket sömn att snacka om.
Rasmus somnade inte förrän vid 02.30, varför vet jag inte men han sprang upp och ner halva natten. Först halv tre kom han till ro och somnade. Efter ca 40 minuter knallade jag, trött som ett litet hallon, in i sängen och la mig. Ytterligare fem minuter senare hör jag hur han skriker efter mig och kommer springande... Så inatt har jag sovit med en Rasmus på min arm. Men det är mysigt ibland, är väldigt (!) sällan vi har barn i sängen så någon gång funkar det.. och inatt verkade han ju behöva det också för han sov sen!

Men sista gången jag tittade på klockan var den 04:15. Vaknade av att klockan ringde 04:45 för att Conny skulle upp, så jag väckte honom..
Men tro inte att han gick upp! Nejdå, utan en timme senare ringde telefonen och svärmor undrade vart han höll hus.

Han ilade upp, fixade iordning det han skulle och for iväg - och 10 minuter senare var alla utom Rasmus uppe. Jag gillar inte såna här morgnar! Urrk... Ett antal koppar kaffe kommer sitta fint känner jag...

Blir att packa in barnen i bilen idag o fara till stan - jag ska se om jag får med mig soptunnan också. Vi behöver en större, så jag ska byta den vi har nu. Å sen ska vi handla lite så att pojkarna har lite käk hemma i helgen när jag drar iväg till Stockholm :)


  • ALLMÄNT
  • 4 visningar

Gillar

Kommentarer