Så kan det gå - när inte haspen är på !

Min mobil är verkligen inte överens med mig. Jag har typ sjutton samtal att ringa, lika många andra ärenden på mobilen, plus att jag använder den för diverse spel och appar. Men nu har den alltså inte velat som jag.

Varför?
Jo, för att ungarna har fått tag i den. Beviset finns ovan. Det där är mer än en unge också... Jonathan i bild, men troligtvis Rasmus som håller i mobilen...? Eller är det Noah - för kortet är taget från Noahs säng...?

Jag har, sisådär varannan minut, under hela dagen fått upp ett meddelande "touch-wiz har stoppats". Jaha liksom, vad är touch-wiz? I vilket fall som helst så har det inte funkat att göra någonting. Jag har kunnat besvara samtal men ingenting annat. Lagom frustrerande!!

Nu på kvällen fick Conny äntligen ordning på´t. Men då hittar jag inga bilder i telefonen istället... förutom några få. Kanske 20 bilder som finns kvar, av sisådär 500? Alltså vi har ju använt mobilen som kamera i ett antal månader. En del (observera, en del! - inte alla) bilder finns i datorn också... men som sagt, inte alla.
Så hittar jag inte de andra bilderna någonstans i telefonen kommer jag garanterat gråta en liten skvätt.

Rasmus har fått några mindre utbrott på kvällskvisten för att han inte fick låna telefonen. Men nej, det räcker med att den fått en spricka i skärmen, att bilderna är borta, att hela telefonen gått igenom ofrivilliga uppdateringar (tack vare honom) och att den krånglat hela dagen. Det räcker så!


Nu tänker jag dricka upp mitt sista glas vatten för dagen, sen sova. Bannemig!
(säger jag nu, men så fort jag lägger huvudet på kudden kan jag inte sova, haha)
  • Jonathan
  • 80 visningar

Gillar

Kommentarer