Såhär bor vi: Vårat kök och illrosa kakelplattor

Att Jonathan sitter på köksbänken är vanligt!


Andra sidan av köket.


Detta är vårat kök. Ett kök jag verkligen älskade från första stund, idag tycker jag dock att det är aningen litet. Jag vill ha stora, öppna ytor. Jag vill ha många skåp, men jag vill också ha lite väggar i köket, lite hyllor och tavlor... ja sånt där som gör det hemtrevligt och ombonat ni vet.

Det finns dock mycket att göra i vårt kök. Fläkten ska bytas ut, likaså den gamla spisen som ni kan se bakom Jonathan där. En spishäll sen... ja jag vet inte, slutet av 90-talet eller något. Kylskåpen syns inte i bild, det ser jag nu, men ni förstår nog vart dom står.

Kaklet som sitter nu ska också bytas ut, men även där är jag lite vilsen. Vitt känns så... trist! Men jag kan ju inte säga att jag vill ha illrosa kakelplattor - jag tror att min kära make slår bakut då, hur mycket jag än älskar rosa. En liten frys, på sju personer. Jodå, det går. Men man får använda huvudet lite mer, och inte baka så mycket (som jag hade önskat att jag kunde göra dock). I garaget står en frysbox och väntar på att få komma in i huset. Det ska den få, med varmt mottagande, men det blir när tvättstugan är iordning och jag fått det som jag vill där inne :)

Sen är det lite småpill som ska göras i köket, och givetvis kommer ni få en ny bild på det när det är klart! Innanför dörren, ja där är vår tvättstuga. Den får ni se en annan gång, när jag kommit ifatt med tvätten, haha. I skrivande stund har jag en tvätthög som mäter högre än mig själv, så att öppna den dörren inför kameran vore lika med självmord!

Gillar

Kommentarer