Såhär romantiska är vi ! (en bekännelse?)

För en tid sedan vann jag "52 romantiska veckor" hos Johanna. Ett "spel" som faktiskt varar ett helt år om man håller sig till att dra ett kort per vecka. Det har vi gjort, hittills.

Första kortet ser ni ovan (ett kort "for her" blev det, finns "for him" också);
"Passionate Kiss
Greet your loved one at the door when he comes home from work one day this week. With both hands gently cup his face as you kiss him long and passionately: Let him know that you missed him today and offer to fix his favorite drink while he unwinds"

Hmm... ja, jo. För det första är det inte det lättaste att ge denna man en kyss överhuvudtaget när han kommer hem från jobbet. Vi är sådär jätteromantiska i det här hemmet, så när han kommer hem slänger han av sig både jacka och brallor för att sen slå sig ner och äta middag! (Ja, byxlös! - i vissa fall kan det hända att denna man drar på sig ett par shorts, men de gångerna är lätträknade) Att ändra rutiner i denna familjen är inte det lättaste heller, då våran vardag styrs av rutiner. Så när jag plötsligt bryter rutinerna för att börja på att pussa på honom började han ju undra om det var något, haha. Så bra gick den grejen liksom - när han sen fick veta vad det handlade om (ett par dagar senare) - så tror jag att han kände sig lite elak nästan.

Romantiken flödar här hemma ?

Gillar

Kommentarer