Såna som du borde inte ha möjlighet att få barn

Jodå, det här är vardagsmat för mig... negativa kommentarer.

Men något jag finner ganska komiskt är ändå att dessa oerhört kloka och förstående människor faktiskt inte vågar stå för vilka dom är. Att de kommer och tillrättavisar den dumma, korkade mamman genom att lämna en anonym kommentar utan kontaktmöjligheter..?

Men jaa.... jag vill verkligen bara ha barn för att uppnå siffran 11. Jag bryr mig inte alls om barnen innerst inne, utan är bara helt desperat efter att få just 11. En dröm är inte bara en dröm, den måste verkligen uppfyllas, till varje pris! Så bra att du redan känner mig ;)

Nog för att vi inte tänkt använda namnet Sonny, Jimmy eller Kevin till nästkommande barn men jag förstår inte det negativa med namnen? Enligt mig är det helt vanliga namn som vem som helst kan använda, vad betyder dom för dig?

Nejdå, vårat nästa barn ska få heta Lich King, Worgen eller Ragnaros. Underbara namn, eller hur? Enligt mig är det inte alls ditt problem vad vi väljer för namn till våra barn, och namnen vi ger våra barn har inget att göra med våra intressen, det är helt enkelt namn vi gillar ?

Men något jag reagerar på är hur du kan döma Conny eftersom du inte känner honom heller? Vad spelar det för roll att han är 36 år och spelar WoW? Det är hans intresse, precis som någon annan mekar med bilar, bygger båt eller springer på gymmet. Istället har jag mina barns pappa hemma! Jag har en pappa till mina barn som finns här när dom behöver honom, varje timme som han inte jobbar finns han för barnen. Han leker på golvet, han får dom att kikna av skratt, han berömmer dom när dom gör något bra osv. En mer kärleksfull och närvarande pappa får du leta efter...! Så nej, han får gärna spela WoW tills han blir gammal om han vill serdu ;)

Nejdu, nu ska jag gå och lägga mig i fosterställning och grina, för jag kan ju inte stå ut med mig själv... jag är ju mamman som inte förtjänar att få några barn. Mamman som inte vill ha barn för att barn är barn - utan som bara vill ha barn för att uppnå sin dröm, hell yeah!

Vad bra du känner mig ! ;)
  • ALLMÄNT
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer