Sanitas SBC 27 från Sortiment.se

Jag fick hem min blodtrycksmätare förra veckan, och jag måste säga att jag är djupt impornerad!

Förväntningarna var väl sisådär, då jag hört att de blodtrycksmätare som man använder privat inte visar de resultat som vårdens visar. Men denna motbevisade detta ordentligt! Gång på gång så visar den trovärdiga resultat, och jag är verkligen supernöjd! Mätaren är av modellen Sanitas SBC 27, finns hos Sortiment.se och kostar ynka 298kr! Den är enkel att använda och kanonbra för oss som faktiskt vill ha lite egenkontroll. Jag är lite av en "lågtryckare" och har gärna koll på mitt tryck, medans Conny tidigare drabbats av högt blodtryck under perioder (nu visade sig vara bättre på den fronten dock). Så en blodtrycksmätare här hemma är kanon!

Displayen är lätt att läsa av med tydliga tecken, och du får reda på både blodtryck och puls. Vid eventuella hjärtrytmstörningar så varnar blodtrycksmätaren för detta i displayen! Den klarar dessutom av att lagra resultat från två olika användare, med 60 minnesplatser.

Ett av de allra första testerna med den nya mätaren, taget kvällstid efter att jag joxat och donat med barnen. Trycket som visas känns väldigt trovärdigt med tanke på de resultat jag fått hos vårdcentral och barnmorska.


Hos Sortiment.se hittar du en mängd bra-att-ha-prylar till hela familjen. Vi snackar datorprylar, plåster, kläder, lego och mycket annat. Alltid Fri Frakt och öppet köp i 90 dagar. Fri frakt är ju något jag själv uppskattar när jag handlar på nätet!
Är du ute efter träningskläder tycker jag att du ska ta dig en titt på Runshop.se också, det är samma personer som driver dessa två butiker - därmed erbjuder även Runshop fri frakt och öppet köp i 90 dagar. Men här hittar du istället massor av löparkläder och en hel del tillbehör till träningen. Jag har själv tittat ut en hel del jag vill ha, även ur kategorin "utförsäljning"! Kolla t.ex. på Training Kit, Löparjacka och kompressionstigts - det är bara tre av ett tiotal produkter jag tittat ut som jag föll lite extra för!

Gillar

Kommentarer