Semester 2013


En igenvuxen trädgård i Tidan ;)Ja, det är bara februari men lite framförhållning måste man få ha. Sitter och funderar på sommaren 2013. Vad vi ska hitta på, vad man ska göra. Nu finns möjligheter vi inte tidigare har haft, och det tänker vi förstås ta vara på. Nog för att det vore kul att dra utomlands, men det får vänta. Av flera anledningar. Sen känner jag inte att det är jätteaktuellt att dra till varmare breddgrader under den svenska sommaren - då kan man ju passa på att njuta hemma i Sverige ;) Att åka till Stockholm är redan klart. Dit ska vi. Punkt på det.
Skansen, gröna lund, junibacken och bara en bråkdel av vad som står på önskelistan i och med besöket i huvudstaden. När man frågar ungarna iallafall ;) Jag funderar lite på boende på västkusten. Vore supermysigt. Jag åkte till Falkenberg med familjen som yngre, vilket jag uppskattade mycket. Det vore ju en idé. Men jag vill inte bo i en trång liten stuga, isåfall bor jag hellre i husvagn. Konstigt, kanske ni tycker... :) Men husvagn lockar mer. Då ska man hitta en husvagn att hyra också... får kika vidare på det :)

Sen vill jag inte vara bortrest hela semestern heller. Det blir en hel del hemikring. Vi ska sätta staket till sommaren och ordna till trädgården. Den är som förfallen, minst sagt. Så det är dags att ta tag i den biten också. Grannarna kommer väl tro att man är dum i huvudet eller så... här har man inte brytt sig alls om trädgården på fyra år typ, sen går man ut rätt som det är - och fixar det...

Mycket planer som sagt, men inget konkret - bortsett från Stockholmsresan då.
  • ALLMÄNT
  • 4 visningar

Gillar

Kommentarer