Servera hundbajs till födelsedagsfikat?

I torsdags fyllde ju Linus 9 år och vi fikade lite lätt här hemma då svärmor kom ner också. Gulligt nog hade hon köpt med sig en semletårta - för de cupcakes som var beställda här hemma vart inte riktigt som planerat, haha!

Undrar varför barnen envisades med att de såg ut som hundbajs, och varför Rasmus rynkade på näsan varje gång han såg dom? De gick ju åt iallafall och inte en enda cupcake hamnade i soporna, så nog var de goda. Men de ser ju inte särskilt aptitliga ut om jag får säga det själv! Det ser ju snarare ut som ett gäng hundbajshögar än cupcakes!

Idag, när mina föräldrar, min syster och svåger kom på besök för att fira Linus och Jonathan så gjorde jag inte cupcakes. Det struntade jag blankt i så istället gjorde jag smörgåstårta. Det var gott det - och det är ju liiite lättare för mig själv att njuta av en liten bit smörgåstårta än av söta tårtor och cupcakes. Så det kanske var en liten egoistisk tanke inblandad också? ;)

Men i vilket fall som helst så såg smörgåstårtan väldigt mycket mer aptitlig ut än vad torsdagens cupcakes gjorde! Jag lovar! - även om jag inte hann fota den!
  • ALLMÄNT
  • 8 visningar

Gillar

Kommentarer