Sinnessjuk och fruktansvärt överviktig - ja, jag ska äta ihjäl mig! Åsså ett utvik på det! ;)

Som vanligt, en negativ kommentar följs av flera. Jag är inte förvånad. Och varför är jag inte förvånad att denna perfekta, underbara lilla "Gunnar" trycker på fler än en punkt?

Jag gissar, "Gunnar", att du lever ett perfekt liv. Att du är i precis den kroppsform du vill vara, att du lever så som du alltid önskat, och att du inte har några barn (och inte vill ha några heller). Du har ingen anledning att drömma om något, och då kan du sitta där och försöka trycka ner andra som faktiskt är rika på just det - drömmar.
Jaa, "Gunnar", jag är överviktig. Hela 50 kilo för mycket bär jag på. Jag är fet, det vet jag, och det har jag varit i flera år. Men du menar att det är onödigt för mig att gå ner i vikt bara för att jag vill ha fler barn? Du menar att jag ska lägga vikten åt sidan och skaffa mina barn först? Om jag inte gör som du säger så menar du att jag vill att mina barn blir utan sin mamma, att jag dör ifrån dom?
Att jag skulle äta ihjäl mig finner jag föga troligt. Vet du vad jag äter, och hur mycket? Jag kan ju säga att jag inte äter rinnande fläsk eller drypande fett iallafall, eller var det det du trodde?;) Nej, du är faktiskt helt ute och cyklar lilla vän.

Jag kommer inte dö ifrån mina barn pga övervikt. Min kropp mår otroligt bra trots övervikt, visst har jag en del medicinska "problem" kanske, men de har inte med övervikt att göra. Sen är jag på väg ner i vikt, vilket gör att jag för varje dag minskar risken att "dö i förtid" - och jag kommer fortsätta gå ner i vikt även om jag skulle bli gravid igen.

Så nej, lilla "Gunnar", jag har inte tänkt att förgylla din tillvaro med att dö ifrån mina barn ;) Vad kul att du är med i veckans bloggtips!! <> http://nilssonpettersson.blogg.se/2012/may/veckans-bloggtips.html Kom ihåg att du är garanterad en länk på söndag om du länkar till tävlingen i ett valfritt nytt inlägg (behöver dock inte vara ett eget inlägg förstås, utan det räcker med en länk längst ner i ett valfritt inlägg). Om inte annat så önskar jag dig lycka till! Kram <> Vad gäller Rasmus så förstår jag inte riktigt. På vilket sätt skulle han ha "gått tillbaka i utvecklingen"? Det skulle jag gärna vilja veta. Han är en helt normal tvååring som reagerar likadant som de allra flesta barnen då de får syskon. Många går "tillbaka" några månader för att sen återgå till sin vanliga "utvecklingsnivå". Detta är för att barnen märker att bebisen får mer uppmärksamhet, och då vill de testa om de kan konkurrera om den - ja, det var en kort förklaring. Men du kanske ska läsa på lite om barn och deras utveckling innan du uttalar dig om sådant som du uppenbarligen inte har koll på? ;)

Men jag skulle vilja veta vad du menar med gått tillbaka... ? Du måste ju syfta på något speciellt? Är det talet, är det att han har provat Noahs vagga? Vore intressant att veta hur du tänker..

Jodu, "Gunnar", jag har all rätt i världen att få barn! Vill du inte ha några själv så "tar" jag gärna "dina" också ;)


Ett utvik, här är jag. HELA JAG!
För första gången i bloggens historia visar jag nu upp mig. Enjoy!


Här är jag, helt och fullt. Idag, för bara några minuter sen..PS: Här Sofia är de nya byxorna! ;)

  • ALLMÄNT
  • 2 visningar

Gillar

Kommentarer