Skalkläder från Nordbjörn

Inlägget innehåller reklam för Jollyroom.

Några av våra barn har testat Nordbjörns skalkläder som du hittar hos Jollyroom, och jag tänkte faktiskt rosa dessa kläder lite extra idag. Så kul att kunna matcha barnen efter deras eget önskemål också, de bokstavligen älskar sina skalkläder och är noga med att alla som har ska ha lika.

Nordbjörn är ett svenskt klädmärke som tillverkar slitstarka funktionskläder som skyddar våra barn från både vind, kyla och regn. Snygga och praktiska plagg i färger och utseende som tilltalar.

Funktionen på dessa jackor är fantastisk. Jackorna är vatten- och vindtäta. Kidsen fryser inte i dessa jackor, och inte heller blir de blöta inpå kroppen om det börjar regna när vi är ute. Är det extra kallt så har de bara en enkel fleece under, så räddar det upp allt, och då ska jag tillägga att Juliet är en fryslort annars.

Nu har vi förvisso inte gått ut i skalkläder i ösregn och vattenpölar, för då brukar vi välja regnkläder istället - men att det lite oförutsett börjar regna då och då har vi ju alla varit med om ;) Visst att softshelljackan inte tål lika mycket spöregn som regnkläder avsedda för skurarna - men de är tillräckligt tåliga för att täcka våra behov och mer ändå.

Barnens sneakers från Nordbjörn verkar väldigt sköna, och kallas för "springskorna" av flera av barnen. Smidig kardborre för att underlätta påklädningen, sånt gillar jag. Och jag ska ärligt säga att deras tidigare skor har blivit stående orörda sedan dessa kom hem. Det talar ganska starkt för bekväma skor va?


Kort sagt; Jollyroom har visat oss fördelarna med softshell och Nordbjörn. Ett givet val, och numera rekommenderar jag helt klart dessa till andra!

  • 2 808 visningar

Gillar

Kommentarer