Sköna kommentarer

Under dagens "storfrukost" som barnen kallar det så fick man sig både ett och fyra leenden kan jag säga. Rasmus är inte sen med att kommentera vad han äter...

Jag hade dukat fram både nygjorda pannkakor, kokta ägg, risgrynsgröt, bröd och massa pålägg. Oboy, kaffe, juice och ja... vad barnen nu kan tänkas önska (nej, de vill inte ha kaffe men det vill vi vuxna) ;) Lite överkurs med både pannkakor och risgrynsgröt - men just idag fanns det flera alternativ. Vispad grädde fanns också på bordet!

Rasmus sätter sig, och jag förväntar mig både en och två kommentarer från honom. Om pannkakorna och gröten framförallt då, han älskar risgrynsgröt! Men han tar snabbt ett ägg, skalar det och smakar...
"Mmm, vilka goda ägg!!"

Brukar ägg smaka olika? Haha!

Sen tar han lite risgrynsgröt med kanel. Han ville ha lite vispad grädde på också, så visst - det fick han! Ich snart kommer kommentaren:
"Mmm, vilken god grädde! Vad smakar den mamma?"

Jadu... den smakar... grädde? Brukar grädde smaka olika?
Så ja... det vart inga kommentarer på det man hade tänkt sig.. men vad blir som man tänkt när man har barn? ;) Det var iallafall himlans god grädde och goda ägg. Tur det! Mätt blev han också - liksom de andra barnen!

Nu ska vi fortsätta att "chilla" lite innan vi far iväg för att uppvakta min pappa dagen till ära. Pappan här i huset har uppvaktatas med choklad av barnen och den "riktiga" farsdagspresenten fick han själv välja ut på Siba igår. Ett bluetooth headset till mobilen. Typiskt fars dag va? ;) Nä, kanske inte - men det var ju något han ville ha iallafall. Att vara kreativ och fantasifull är inte min starka sida såhär dagarna innan förlossning :)


Gillar

Kommentarer