Smak på världen

Spot and Tell skickade med några kuponger så att jag kunde testa Kronfågels omtalade produkter från "Smak på världen". Med spänning har jag besökt ett antal av butikerna i stan utan större framgång, men THAI-kycklingen fick jag tag på iallafall! Och jag kan inte annat än älska den! Vi testade en väldigt enkel version då jag ville ha smaken som faktiskt fanns "i förpackningen" och inte förstöra den alltför mycket. Så innehållet stektes helt enkelt som det var, jag tillsatte lite grädde och lät det puttra upp. Strödde över lite riven ost inför serveringen bara, och ställdes fram tillsammans med grönsallad och kokt ris.

Vilken smakupplevelse!
Denna kyckling är kryddad med cayennepeppar, koriander och ingefära men på ett sätt som gör att den inte blir alltför stark. Barnen åt som glada små hästar, ja Jonathan tog om tre gånger!
Själv fick jag verkligen upp ögonen för denna kyckling och ser fram emot att få testa både India och Mexican! Även den frysta salladskycklingen ska testas när jag hittar den - än har jag bara hittat deras frysta kycklingköttbullar och de är jag dessvärre inte så nyfiken på.

Stekt kyckling med thaikryddor - mumsigt värre!

Gillar

Kommentarer