Smidigt iphonefodral från JRshop

När jag fick hem mitt paket från JRshop visste jag att detta fodral låg i, och jag hade valt det med omsorg. Ja, för jag har länge funderat på att klicka hem ett sånt här fodral. Verkar ju supersmidigt, så kan man ha telefonen i väskan utan att oroa sig för repor och sånt där... dessutom är det plats för bank- och körkort.

Jag måste säga att jag vart störtförälskad i detta fodral, direkt! Ner med körkortet och bankkorten och så två av mina bonuskort som jag alltid har med mig - de tryckte jag in bakom de andra korten (är ett fack där under också). Så har jag det viktigaste med mig; telefon och kort. De andra korten har jag i väskan - för de behöver jag inte alltid ha. Och tro det eller ej - men nu har jag koll på grejjerna.

De som känner mig, eller som har mig på facebook, har vissa aningar om hur slarvig jag är har varit med körkortet. När jag har haft paket att hämta så har jag inte haft körkortet tillgängligt, nej för jag har inte ens vetat vart det varit. Smart va? ;) Sån är jag - eller ja, sån var jag! Nu har jag det tillgängligt hela tiden, för vem släpper telefonen mer än nödvändigt? Inte jag... inte just nu iallafall - då jag alltid har den i fickan eller väskan ifall något händer.

Tusen tack JRshop för att ni räddat min vardag! ?
  • Shopping
  • 16 visningar

Gillar

Kommentarer