Smoother och tapetklister..

Här hemma kör vi lite enligt mottot; Man tager vad man haver...


Ja, så vart det iallafall idag då vi fixade lite i köket - eller då Conny fixade. Tapet skulle upp och då klistret redan var applicerat kommer vi på att vi inte har nån sån där skrapa... Jag har en sån där smoother till tårtor, du kan få ta den om du vill utbrister jag plötsligt. Så nu vet ni det, att ska ni äta tårta här så sker det på egen risk... :P

Och visst, det var ju inte samma sak, men det funkade iallafall och slutresultatet blev ju bra. Efter att tapeten var uppe började han sätta upp ett skåp i taket, ja ni uppfattade det rätt. I taket. Ni kommer få se köket också snart, men det är en del som ska fixas även där. För övrigt är köket det sista vi kommer göra något åt, då vi har en hel del att köpa dit; ny spis, ny diskmaskin och nya vitvaror överlag - ja alltså både kyl och frys. De sistnämnda vill jag helst ha i rostfritt, men vi får se vad det blir. Vi ska väl inte bo här i en evighet heller, så vad jag vill ha är inte så viktigt just nu.
I badrummet är det bara hyllorna kvar, jag målade sista lagret i eftermiddags. De ska alltså upp, och sen kommer jag fota till er. Håll ut mina kära, snart så. En klar förbättring på hela badrummet - och jag är vrålnöjd. Nya duschkabin funkar precis som en kabin ska - förvånande va? Sen har jag lite att pyssla med då jag ska köpa ett vägghängt skötbord och två nya tvättkorgar till badrummet. En för mörk tvätt och en för ljus tvätt. Sen har jag funderingar på om vi inte ska byta ut luckorna under handfatet - jag gillar inte dom som sitter där nu - ilandsproblem javisst.

Jajamen, lite kvällsbabbel ala Annika såhär mitt i natten, det är fint va? ;D Passar på i jäsningar - jag har kanelbullar på jäsning i köket serni - här gäller det att passa på när smågrynen sover - och imorgon far vi iväg till Skänninge Marknad över dagen. Sen blir det Stockholm mellan torsdag-lördag.

Gillar

Kommentarer