Jag är hemkommen sen många timmar tillbaka, och hade ett par riktigt trevliga timmar i Göteborg. Kom dit, hämtades på terminalen och vart skjutsad till dörren. Lyx!
Presslunchen var på danska stället Oscar & den lille. Litet men himla mysigt. Det var första gången jag var där, men jag skulle inte alls tveka på att åka dit igen. Jag kan inte minnas att jag ätit smørrebrød tidigare heller, men det var verkligen supergott - säger hon som älskar räkor ;)

Vi fick en presentation av Visit Denmark och vad de har att rekommendera under kommande tid. Genast började hjärncellerna att själva sätta ihop en händelserik sommar. Vem säger att vi inte åker till Danmark i sommar? Ungarna skulle jubla, och det högt kan jag lova! Flera av barnen har Legoland som högsta önskan sen flera år tillbaka. Linus och Simon har tidigare fått besöka Skallerup, The Reef, Nordsøen Oceanarium och Faarup Sommerland - och vi har bara härliga minnen från samtliga ställen!

Att Oscar & den lille och denna lunch gästades av flera välbekanta ansikten gjorde ju inte saken sämre, snarare tvärtom. Min vän Carolina var där, liksom flera andra jag fått äran att träffa genom bloggåren. Härligt att återse folk, även om det kanske inte blev en hel livshistoria utbytt denna gång ;)

Med hjärnan fullpumpad av information och ideer tog jag tåget hem mot Skövde igen. Trött och mör, men på ett bra sätt :) Väl hemma var det till att hämta barn på fotbollslek (en introduktion till fotbollsträning), handla det viktigaste till morgondagens frukost, bädda rent sängar och grejja med lite annat. Conny duschade barn och jag fick äran att sniffa lite i deras väldoftande hår innan sängdags. Sånt gillas alltid! ;)

Nu väntar kvällen, tar väl 20 minuter med huvuden på kudden innan jag sover som en stock kan jag tro!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 12961 Readers

Likes

Comments