Snacka om att skita ner sig!

Telefonsamtalet imorse var inte med i beräkningarna!!

Jag vaknade till av att C på vårdgarantin ringde. Hon hade fått svar från V på Sahlgrenska, som inte riktigt var det svar vi hade förväntat.

För att förklara:
Allting gick väldigt fort igår och alla detaljer var inte riktigt klara. Mina papper skulle skickas över och det tar ju ändå mer tid än ett telefonsamtal. Men ingen såg några hinder så jag kunde lugnt boka en tid i Stockholm för möte inför operation. Sagt och gjort; jag ringde Bariatric - bad om en tid och fick en redan på fredag!
Tills dess hinner dom ju få papper m.m.


Så idag ringde C för att meddela vad V skrivit tillbaka till henne. "Annika var uppe på obesitasboarden nyligen och pga lågt blodvärde vet vi inte ännu om det är lämpligt med kirurgi, så Annika är inte klar för operation än"

Gissa om jag fick panik!?

Jag la detta i C:s händer och hon fick ringa för att reda ut det här. Så efter en liten stund fick jag de sista klartecknena; det var färdigt. Tiden på fredag blir perfekt, för de får ta det beslutet i Stockholm istället.

Det känns kanon! Jag meddelade nämligen Bariatric redan igår att jag har lågt blodvärde och ville veta hur de såg på saken. Men det är inget hinder för operation när man vet omständigheterna - och jag har ju haft det sen 2003 så det är knappast någon nyhet liksom. Gött!

Men inte gick det att somna om efteråt... så det blev att gå upp och dricka lite... vatten!


Tre gånger har jag brett smörgåsar nu på morgonen - barnen äter olika tider på vardagar då det blir först vid 07.30, sen ca kl 9 och sen 9.30. Alla gånger har det varit nära att jag själv tryckt i mig en god ostmacka. Men nix - inte ens en ostskiva har jag smakat på! Vatten it is!

Vatten och flytande, gott värre. Men nu kör vi, tuuut tuuuut!

Gillar

Kommentarer