Snoppar, porrfilm, öl och ett icke riktigt rumsrent inlägg!

Kvart över åtta imorse vaknade jag av en väldigt, väldigt skum känsla. Drömmen jag haft var en av de sjukaste jag haft på väldigt länge kan jag säga - av flera anledningar. I drömmen var det nån gång mitt i natten och jag satt vid Connys dator. Den står bredvid tv:n och det var precis likadant i drömmen, allt var verkligen jätteverkligt. Jag satt och surfade på facebook och bloggade - precis som det brukar vara...

Plötsligt hör jag att det går igång värsta porrfilmen på tv:n och kikar efter kontrollen för att byta kanal. Då vänder jag mig om och där står Conny. Med en öl i ena handen och snabeln i den andra!! Han trycker sin egen snabel mot den typ halvmeter långa snabeln som syns i rutan och jag bara stirrar... Vad händer?
Sen står han alltså där framför tv:n, runkandes, och kan väl knappt hålla balansen...

- Ja alltså, vad håller du på med?
- Oj, sitter du där? fick jag till svar...
väldigt sluddrande...


Stackars Conny visste väl inte vad han skulle säga när jag försiktigt harklade fram min dröm imorse... det enda han fick ur sig var typ "Du och dina psykopatdrömmar", sen gick han upp på toa och kom inte och la sig igen... konstigt? ;) Han vågade väl inte annat - vem vet vad nästa dröm isåfall skulle handla om?

Gillar

Kommentarer