Snyggast i stan? - eller inte alls...

Mila Kunis

Ungefär såhär snygg kände jag mig idag.
Eller ja - det kanske är lite överdrivet, men inte långt ifrån!

Det var ren lycka, hjärtat slog liksom dubbelslag flera gånger om.

För ett tag sen kunde jag inte ens komma i jeans i storlek 56, och jag var i en riktig svacka psykiskt. Levde ständigt i mina mjukisbyxor och kunde för allt i världen inte förstå hur jag låtit det gått så långt. Nej, det förstår jag fortfarande inte.... kommer nog aldrig förstå det.

När jag kom hem efter operationen hade jag också mjukisbyxor, mina 54:or satt så tajt att jag var tvungen att ligga raklång i sängen, på rygg, för att kippa efter luften då jag stängde knappen. Därför vågade jag inte ha dom då, med tanke på operationssåren. Men sen ca två veckor efter operationen och fram tills nu har jag bokstavligen levt i jeans, jag älskar känslan av att använda jeans och inte mjukisbyxor. Har alltid gillat byxor/jeans och undviker gärna kjol och klänning...
Vart superglad över ett par jeans i stl 54 som jag fick av min kära mor t.ex. Då hade jag ju faktiskt två par jeans och alternera mellan, och behövde liksom inte passa tvätten med mina jeans för att kunna använda dom hela tiden. Smidigt ;) (jag hade ännu inte kommit till det stadiet att jag vill köpa fler byxor)

Idag, sju veckor efter operationen, har jag tröttnat på att Conny skrattar åt mitt "gällivarehäng" och ville därför besöka Lindex för att testa ett par jeans i mindre storlek. Sagt och gjort, efter killarnas biobesök stack vi in på Lindex - och gissa lyckan jag kände när jag stod där i provhytten och 52:orna gled på som ingenting. De satt skönt!

Jaa, jag vet. Det är fortfarande en alldeles för storlek än vad jag ska ha. Men det är en bit på vägen, och jag är så glad för den bit jag lyckats åstadkomma. Jag är två kilo ifrån att vara -30kg ifrån min maxvikt liksom. Det är stort. Har gått ner över 20kg med hjälp av min operation... och visst börjar jag märka skillnad. Ska se om jag inte kan lägga upp nån bild på´t någon dag... kanske är roligare att se bilder än bara text? ;) (fast ja, jag är fortfarande fet, klass 2 för den som undrar - men känns bättre än det som varit!) :)

Gillar

Kommentarer