Sol & Bad

Inlägget innehåller reklam och adlinks för Jollyroom

Med det underbara sommarvädret som nu råder så är det klart att det blir mycket sol och bad. Vi spenderade några dagar på lokala badet innan jag mjuknade och faktiskt gick med på att slänga upp poolen hemma i år också.. Först hade jag inte tänkt det, just för att jag är så rädd för vatten och dess effekter.

Poolen tvättades ur, fylldes på och ungarna blev lyriska. Såklart.
Säg den unge som inte gillar vatten? Lovis är inte jätteglad i att bada i vattnet, men då leker hon med vatten vid sidan om istället.

För att ge de små lite mer skydd mot solen har vi ett uv-tält och uv-kläder från Jollyroom. Och just Antons solskyddsdräkt tycker jag är supercharmig. Den speglar honom väldigt bra ;)
Tältet är supersmidigt att låta William ligga och mysa i, samtidigt som det finns tillräckligt med utrymme för att låta både ett och två syskon göra honom sällskap!

Jollyroom har massór av produkter för sommarens uteaktiviteter och utelek. Uv/badkläder är såklart i stort fokus nu, och även här är utbudet stort. Sen måste jag förstås även tipsa om att Antons snygga dräkt nu kan köpas med 40% rabatt om du använder koden SUMMER40.

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer