Sommar, bad och Loka strawberry icecream

Efter förmiddagsbesöket i stan så körde vi ett säkert kort "BAD". Tidanbadet har ju öppet och det ligger ju typ ett stenkast hemifrån, så varför inte passa på? ;)

Barnen var glada såklart, och det badades friskt. Jag, Jonathan och Noah bytte om efter 1,5 timme. Men snart skulle jag få förstå att detta var ett misstag. Noah somnade ju en stund efter fikat, men Jonathan däremot. Rastlös och dan så slutade det hela med att han hoppade i med kläderna på! ;)

Rasmus då...? Jo... han badade i stort sett 4,5 timmar i streck! FYRA OCH EN HALV TIMME!? Galen unge, jag vet, och ändå var han ledsen när jag sa att vi skulle gå hem. Puh!, tur för honom att vi bor så pass nära (ca 100 meter kanske) att vi kan gå ner dit när vi känner för det! Får garanterat bli ett förmiddagsbesök där imorgon, då både jag och C kan hjälpas åt med barnen... för att bara ensam med kidsen är inte alltid så lätt - även om det var lättare än jag trodde från början.

Linus och Simon visade sig från en underbar sida idag (som de iofs brukar göra)! Jag behövde inte ens be om det, utan de lekte ändå med de små barnen och roade dom i lilla bassängen samtidigt som jag kunde ta hand om Noah som ju inte är direkt van vid att springa runt i så stora bassänger... När jag gått upp med de små passade de istället på att roa sig i den stora bassängen, där de "hör hemma" lite bättre ;) Men de visar verkligen vilka fina storebrorsor de är, och jag är otroligt stolt över dom! ?

Dessutom har jag passat på att testa den där Lokan alla pratar om "Loka - strawberry icecream". Helt okej, även om jag fått för mig att den skulle smaka mer "milkshake". Men jordgubbssmak hade den, lite glassmak också. Jag hade dock önskat lite mer "glasskänsla", men hur de skulle kunna uppnå detta vet jag inte. Det är ju ändå bara vatten. Men den var helt okej, och "helt okej" är ett gott betyg från en sån som mig! :)

Gillar

Kommentarer